zaterdag 30 april 2016

Different Kinds Of People  In School

Hier ben ik weer! Zoals beloofd, hier is mijn eerste echte post


Iedereen kent het wel, je moest een taak voorbereiden, maar je bent het helemaal vergeten. De leerkracht komt binnen en je bent letterlijk aan het bidden in je hoofd vraag niet naar de taak, vraag niet naar de taak... En je hebt geluk! De leerkracht vergeet het, maar natuurlijk moet er één iemand in de klas zitten het gewoon moest verpesten voor je. Mevrouw, hadden we geen taak moeten maken voor vandaag? Iedereen, letterlijk iedereen in de klas draait zich dan om en probeert die persoon te vermoorden door naar hem te staren. Wel, er zijn nog een paar andere soorten/groepen leerlingen die je irriteren.
Als de bel bijvoorbeeld gaat en het speeltijd is, je gaat dan op je gemak naar de drankautomaten om een lekker fris drankje uit te draaien en dan gebeurt dit: op het moment dat jij je geld in de automaat wilt steken, duwt iemand je ruw opzij. En niet gewoon een klein zetje, nee. Een echte duw, zo hard dat je bijna op de grond valt. En dan kijk je opzij met die blik van: excuse me. Ik heb, net zoals iedereen in de rij, gewacht, en jij (hij is ook nog eens jonger dan jij) durft gewoon iedereen voor te steken en mij gewoon opzij te duwen. Wel iedereen heeft denk ik wel van die snotneuzen in zijn school die zich als ze in het 1ste zitten, al de koning van de school voelen.
Nog een ander voorbeeld zijn de populaire bitches. Ik weet dat niet iedereen die populair is een bicth is, maar vele zijn dat wel. Jij, als gewone tiener wandelt door de gangen met normale kleren die gepast zijn voor school. Zij daarentegen hebben alleen designer kleding en dure tassen. En je voelt gewoon hun blik van afgunst op je neerdalen. Wat als ik nu geen dure kleding met chique merken WIL dragen?!
En als laatste heb je nog de onhygiënische. Waarom wassen ze zich niet? Ik bedoel, hebben ze misschien een reden? Want douchen is toch één van de leukste dingen die er bestaan. en het is toch niet leuk om je vies te voelen. En zelfs als je dat leuk vindt, heb een beetje respect voor je medeleerlingen die wel een goede neus hebben.

Er zijn natuurlijk ook genoeg mensen op je school die super leuk zijn en die niet ambetant overkomen/zijn. Maar ik dacht dat het wel eens leuk zou zijn om een post te schrijven over de verschillende soorten leerlingen die er in een school zitten.

Ik hoop dat jullie het een leuke post vonden en tot volgende week!

Daaagg!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten