zaterdag 30 april 2016

This is my blog!


Hallo allemaal en welkom op mijn blog. Ik ben begonnen met deze blog doordat vele ander bloggers (zoals Zoella en Tanya Burr) mij inspireerden (en nu nog steeds inspireren) en ik mijn verhalen en ervaringen ergens kwijt wil.
Maar voor ik je verder vertel waar mijn blog over gaat, wou ik eerst even iets vertellen over mezelf. Mijn naam Sofie, maar iedereen noemt mij Ponsie (vandaar de naam van mijn blog). Ik ben 16 jaar en woon in België. Mijn level is heel normaal maar ook weer zeer uniek aangezien alleen jij je leven kan leiden en niemand anders precies hetzelfde doet/is als jij. Ik speel al mijn hele leven volleybal bij Datovoc. Samen met mijn ploeg heb ik verschillende geweldige momenten meegemaakt, zoals de beker van Limburg winnen, maar ook gewoon super grappige momenten beleeft voor, tijdens en na de trainingen. Ik zou niet meer zonder mijn maatjes kunnen. Zoals veel verschillende meisjes heb ik een beste vriendin die ik al langer ken dan dat ik volleybal speel, en dat betekent veel. Maar ik heb nog ander vrienden die bijna evenveel voor mij betekenen als mijn best friend. Elk hebben we zeer verschillende persoonlijkheden, maar we hebben allemaal dezelfde humor waardoor we super vaak lang en hard moeten lachen. We zitten dan ook samen op school en in dezelfde klas (wetenschappen) waardoor we het vaak uitproesten van het lachen tijdens de lessen, wat natuurlijk vreemde en geïrriteerde blikken van de leerkrachten en andere leerlingen oplevert.  Gelukkige komen hier nooit voor in de problemen.
Maar nu terug naar de blog. Ik ga elke zondag een nieuwe post uploaden, deze posts zullen gaan over beauty, bakken/koken, fashion, sporten/lifestyle... Ook zal ik soms een verhaal uit mijn leven uploaden zodat jullie mij beter leren kennen. Jullie mogen ook altijd een comment achterlaten zodat ik jullie beter leer kennen en jullie mogen natuurlijk een paar leuke ideeën achterlaten als jullie dit willen. Deze "post" ga ik nog niet meetellen, dus ik ga nu beginnen aan mijn eerste echte bericht die dan upload na deze.

I hope you liked it and see you soon!
 Bye!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten